Besked ett av oändligt många

Då kom det. Beskedet. Beskedet med stort B. Livsförändrande och allt det där. Själv sitter jag här fortfarande med samma vilja att leva. Att den här informationen inte ska komma här och trampa på mig, min familj eller mina vänner. Som svar till alla i vår Facebookgrupp skickade jag ett fantastiskt klipp från Forrest Gump där Lieutenant Dan frågar gud om det är det värsta hen kan komma med för det är ju ingenting. KOM IGEN DÅ! HAR DU INTE MER ATT KOMMA MED ÄN DEN HÄR SKITEN?!? VA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Sådär galen är jag. Sådär galen känner jag mig.

Nästa besked ska vi få på tisdag nästa vecka angående behandlingen av de två tumörerna som är kvar och den tredje som kan komma tillbaka. De har en plan som inte är 100% säker, för det är bara att inse, livet är ovisshet om så mycket. Men jag accepterar det och jag har förtroende i att de människorna som ska skicka in en drös cellgifter i min kropp, som ska undersöka mig med framtida magnetröntgenundersökningar flera gånger per år, är de bästa för uppgiften.

Jag hade även besök av ett neuroteam från Dalens sjukhem som ska hjälpa mig i rehaben av kropp och huvud ett tag framöver. Kan ni förstå hur fantastiskt det är att allt detta görs för mig när jag verkligen behöver det?